Please use this identifier to cite or link to this item: https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/1048
Title: Evaluación del sistema de control interno de inventarios del almacén del restaurante Camelia Real con base en los elementos definidos por el Coso
Authors: Universidad del Quindío - Colombia - Asesor - León Martínez, Irma
Alvarez Florez, Carmen Milena
Realpe Erazo, Sebastián
Issue Date: 10-Dec-2015
Abstract: Assessment to the Internal Control system of inventory of the warehouse of the Camellia restaurant Real based on the elements defined by the COSO, is a process of identifying the nature of the problems and the outline of a plan for risk assessment based on the information gathered. It is expected to identify the negative impact that might have the five factors of the COSO report; the evaluation is relevant since it derives from field studies, which are the most appropriate. As evaluation method characterized by carrying out the analysis of how the process of policies, analysis of the functions and the communication of the values within the company.
La Evaluación del Sistema de Control Interno de inventarios del almacén del Restaurante Camelia Real con base en los elementos definidos por el COSO, requiere del conocimiento de los procesos implementados por la administración del restaurante para el manejo de los inventarios del almacén y la identificación de la naturaleza de los riesgos a los que están expuestos basado en la información recolectada, Por medio de la cual se espera identificar la implementación de los elementos del COSO en el sistema de control interno y la pertinencia de los cinco elementos de un sistema de control interno definidos por el COSO; la evaluación se realizó a través de estudios de campo.
URI: https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/1048
Appears in Collections:ECB. Biblioteca

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evaluación del sistema de control interno de inventarios de.pdfEvaluación del sistema de control interno de inventarios627.92 kBAdobe PDFView/Open    Request a copy


This item is protected by original copyright



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.